FAYDALI BİLGİLER

Sizin için hazırlamış olduğumuz yol gösterici bilgilere ulaşabilirsiniz.

İnstagram' a 2024’de Gelecek 7 Özellik!

En çok kullanılan sosyal medya mecraları arasında yer alan Instagram, 2024 yılında da popülerliğini korumak için yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Bu yazımızda Instagram’ın yeni özelliklerinden ve 2024 yılında kullanıcılarla buluşacak yeni güncellemelerden bahsedeceğiz.

Threads ile X Arasındaki Benzerlik ve Farklılıklar

Meta’nın yeni mikroblog uygulaması olan Threads’in, diğer mikroblog sitelerinden en aktif kullanılan X ile benzerliği dikkat çekiyor. Meta’nın sahip olduğu Facebook ve Instagram’ın yanı sıra bu uygulamayı Twitter’a rakip olarak geliştirdiğini söylemek mümkün.

Yapay Zeka Nasıl Kullanılır?

Yapay zeka, farklı sektörleri içerisine dahil edip insanların günlük yaşam ve iş deneyimlerini ilgilendiren ve şekillendiren, insan gibi düşünme yetisini taklit eden bir kavramdır.

Dijital Ajans Nedir?

Dijital ajans, bir işletmenin dijital dünyadaki varlığı için gereken bütün alanlarda çalışmalar yapar ve organize eder. Sahip olduğunuz markanızın arama motorlarında görünür hale gelmesi için SEO çalışması, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, içerik üretimi gibi birçok konuda uzmanlık hizmeti sunar.

Sosyal Medya Reklamcılığında Başarı

Sosyal medya reklamcılığı günümüzün en popüler reklamcılık türlerinden biri. Bu reklamlar işletmelerin adının duyulmasına, başarılarının bilinir hale gelmesine yardımcı oluyor. Peki, sosyal medya reklamcılığı nedir, nasıl yapılır? Sizin için yanıtladık.

Mobil Reklam Stratejileri

Mobil reklam stratejileri mobil pazarlama ve reklamcılık için büyük önem taşıyor. Telefon, tablet gibi mobil cihazların kullanımının yoğunlaştığı günümüzde kullanıcılar masaüstü cihazlardan çok mobil cihazlardan web sitelerini ziyaret diyor. Bu yazımızda sizin için mobil reklam stratejileri, mobil reklamcılık ve dönüşüm optimizasyonu gibi konulara değindik.

Reklam Ajansı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Marka, firma ve işletmelerin reklam ve tanıtım çalışmalarını yürüten pek çok reklam ajansı var. Bu reklam ajansları arasında işletmeniz için en doğru olanı seçmek verilmesi zor bir karar gibi görünüyorsa bu yazımız yolunuza ışık tutabilir.

İçerik Pazarlaması Stratejileri

Akıllı telefonların, tablet ve bilgisayarların vazgeçilmez haline geldiği modern dünyada her birimiz günümüzün bir kısmını ekranlara bakarak geçiriyoruz. Karşımıza çıkan her bir yazı, her bir görsel aslında birer içerik. Bu içeriklerin oluşturulması ve pazarlanması artık yepyeni bir iş dalını oluşturuyor. Bu yazımızda içerik pazarlaması stratejileri ve içerik pazarlaması ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Etkili Makale Yazmanın Yolları

Başarılı makaleler, bir web sitesinin arama motoru optimizasyonunun başarıya ulaşması için olmazsa olmazlardandır. Bir makalenin etkili olması sitenin SEO başarısına büyük katkılar sunabilir.

Instagram Hikayelerde Herkes Link Paylaşabilecek mi?

Instagram Hikayeler alanında link ekleme özelliği yalnızca on bin takipçiden fazlasına sahip olan kullanıcılara açıktı ve Instagram bu önemli özelliği tüm kullanıcılar için açmayı hedeflediğini duyurdu!

Web Siteniz İçin KVKK Metni Gerekli mi?  

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun öngördüğü şartlar; özellikle kullanıcılarının verilerini işleyen markaların web siteleri için de yerine getirilmesi gereken koşullar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dijital Markalaşma

Dijital markalaşma kavramı son yıllarda sık sık kullanılmaya başlansa da dijital ve markalaşma kelimeleri uzun yıllardır hayatımızda. Söz konusu iki kelime son yıllarda güçlerini birleştiriyor ve hemen hemen her sektörü kapsayan bir disiplin haline geliyor.

Yeni Nesil Web Tasarım

Bir web siteniz olsun istiyorsunuz ancak yeni nesil web tasarım hakkında kafanızda soru işaretleri mi var? Hem bilgisayar ekranında hem de cep telefonlarında kullanıcı odaklı ve hızlı olmasının yanı sıra aynı zamanda estetik bir web siteniz mi olsun istiyorsunuz? Bunları istemekte çok haklısınız! Çünkü;

UX ve UI Tasarım Nedir?

Web sitenizin markanızı yansıtmasının, hedef kitlenizle paylaşacağınız bilgileri içermesinin yanı sıra; kullanıcılarınızın uzun süre vakit geçirebilecekleri, aradıkları bilgiye kolayca ulaşabilecekleri bir mecra olması gerekiyor. Bu noktada ise yolumuz UX ve UI kavramları ile kesişiyor. Hangi sektörde olursanız olun; web sitesi için birlikte çalışacağınız dijital ajansınızın söz konusu iki kavrama önem vermesini beklemelisiniz.

Biz sizi arayalım

Bize numaranızı bırakın, müşteri temsilcimiz sizi en kısa zamanda arasın!